KAMPAGNER
OUTDOOR EVENTS
PUBLIKATIONER
MØDER OG KONFERENCER
UDSTYR, UDSTILLING, DESIGN
LINKS
OM OS
KONTAKT

JØRGEN DAHL MADSEN, stifter og indehaver

Startede JDM Communication i 2005 med en klimaudstilling på Rådhuspladsen for Københavns kommune og har siden arbejdet med kampagner og udstillinger for bl.a. VELUX, Klima- og Energiministeriet, Miljøministeriet, British Council og en række kommuner. Er samtidigt bestyrer af ”Agenda 21 Østerbro kontoret, Ryvang Lokalråd”. Har stået for 5 års Miljøfestival i København med 60.000 besøgende gæster, kampagne og underholdning.
Er grunduddannet cand.geom. fra Landbohøjskolen i København og er videreuddannet i byplanlægning på Kunstakademiet og er uddannet på Nordisk Institut for Samhällsplanering i Stockholm. Har beskæftiget sig med miljø, energi og planlægning i tværfaglige netværk med ingeniører og arkitekter og har udgivet en række bøger (bl.a. "Waste Guide", "Klima og livsstil" og ”Klima-revolution” udgivet den 6. maj 2008).

MEDARBEJDERE
JDMCom har et medarbejdernetværk af unge med erfaring fra flere års beskæftigelse med udstillinger og events og med træning i kampagner. En interesse for teoretisk participation (borgerdeltagelse med teoretisk indsigt) er udgangspunkt for et inspirerende og givende samarbejde om målrettede kampagner.

NETVÆRKSPARTNERE
I et samarbejde med erfarne underleverandører kan JDMCom levere outdoor udstillinger og udføre kreative opgaver med alt lige fra design og udstillingskonstruktioner til catering og merchandise. Speciale i opgaver med miljø, energi og klima.

JDM Communication - Kuhlausgade 32 - 2100 København Ø - Tlf.: +45 29258655 - dahlmadsen@gmail.com